Vad gör jag om jag upptäcker fiskdöd längs kusten?

Sommaren är här vilket innebär att vi rör oss i mera naturen och ser miljöförändringar och miljöproblem på ett mera påtagligt sätt. För dig som upptäcker akuta miljöproblem längs kusten (inklusive åmynningar) finns ett särskilt telefonnummer till Informationscentralen för Bottniska viken (010-2254111):

”Informationscentralens uppgift är att snabbt nå ut med information till berörda myndigheter, organisationer och allmänheten i samband med ovanliga händelser och akuta situationer i kust- och havsmiljö. Det handlar exempelvis om algblomningar, större antal döda fåglar och fiskar eller döda sälar.”

Telefon, fax och e-post till Informationscentralen för Bottniska viken – finns via ICBVs hemsida (klicka för att komma till sidan).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.