Vattenorganisationernas riksmöte den 25-27 oktober 2016

En stor nationell vattenkonferens ordnas den 25-27 oktober år 2016 i Umeå, av Mellanbygdens vattenråd och andra vattenråd i Västerbotten, i samarbete med föreningen limnologerna.org. Konferensen hålls i Umeå folkets hus (i bild: lokalen IDUN som passar bra för sällskap från 120-1200 personer). 

Genom att Riksmötet slås ihop med Vattendagarna kommer vi att kunna belysa många av de viktiga och intressanta frågor som rör vattnet och framtiden. En stor bredd av frågor och teman, ur olika synvinklar, utlovas. Därtill blir det exkursioner till spektakulära Norrländska vattenförekomster.

Vår målgrupp är politiker, tjänstemän (kommunala, statliga och privata), och privata vattenintressen (arbetsgrupper, föreningar, privatpersoner), samt studenter och forskare. Mer info kommer framöver via denna kanal och andra kanaler. Håll utkik och boka redan nu 25-27 oktober 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.