HaV:s generaldirektör kommer till Umeå den 25 oktober

Vill du träffa Havs-och Vattenmyndighetens nya generaldirektör Jakob Granit? Är du intresserad av att ta del av senaste nytt och delta i diskussionerna kring vattenverksamhetsutredningen, vattenkraftspolitiken, och skogspolitiken? Vill du träffa vattenexperter, eller personer som har praktiskt erfarenhet av vattensamverkan på flera olika plan?  Har du något eget vattenprojekt att berätta om med hjälp av en poster*?

DÅ kan Vattendagarna/Vattenorganisationernas riksmöte troligen vara intressant för dig! Detta möte hålls i Umeå den 25-27 oktober.

Anmälningstiden för tidig anmälan (=lägre pris) går dessutom snart ut (16/9): så passa på att anmäla dig IDAG!

DÄRTILL FINNS FORTFARANDE (9 sept) KRAFTIGT RABATTERADE BILJETTER FÖR IDEELLA! Observera att ideella representanter kopplade till  vattenråd kan få kraftigt reducerat pris för konferensen. Dessa biljetter finns fortfarande kvar i begränsat antal (besked om det reducerade priset kommer att ges så snart som möjligt efter anmälan, och får man inte det reducerade priset, kan man välja att inte delta, eller betala fullt pris).

* Alla deltagare erbjuds plats för en poster i standardstorlek. Så passa gärna på att visa upp vad just Du gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.